Livrare si retur

Home : Livrare si retur

Livrarea comenzilor

1. Comenzile in valoare mai mare de 300 lei au transport gratuit

2. Comenzile se vor livra prin curierul agreat de catre natico.ro, si anume Fan Courier sau Sameday. Costul de livrare pentru comenzi sub valoare de 300 lei este de 25 lei/colet. În cazul în care se alege livrarea la un Easybox pretul este de 20 lei/colet.

3. Expediere comenzilor se va face in termen de 1-3 zile lucratoare. Separat, in cazul in care pregatirea comenzii necesita un timp mai mare de executie, timpul de livrare va fi comunicat si agreat de comun acord telefonic sau prin email cu clientul.

4. Comenzile plasate incepand de vineri si pana duminica vor fi expediate cel mai devreme luni.

Politica de Retur

Site-ul www.natico.ro comercializeaza in principal produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Majoritatea produselor comercializate pe site-ul www.natico.ro intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici.

In cazul produselor nepersonalizate, potivit legislatiei in vigoare, Cumparatorul are dreptul sa notifice în scris, printr-o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie – prin posta, email – pe adresa contact[at]natico.ro) SC NATTY WOOD DESIGN SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului.
Rambursarea costurilor se va face in termen de cel mult 7 zile de la receptionarea produselor, folosind aceeasi modalitate de plata folosita de Cumparator (in acest sens, clientul va trebui sa furnizeze SC NATTY WOOD DESIGN SRL un cont bancar in care sa se poata vira sumele corespunzatoare returului). Cumparatorul suporta costurile de returnare si este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

X